22.4.10

i like her damn much!

i really dont understand with myself! when i am too busy doing my assignment, i’m always feel sleepy and my eyes like having a glue...but now i want rest of my mind..give a little peace to my own self..but my eyes cant sleep! urghhh!! i cant sleep last night..i sleep at 2am and wake up at 6am..

niat untuk qada’ kan tidur tak kesampaian! huh! agak bengang sebenarnya..kenapalah mata ni tak mahu tidur lena..i want rest my mind and my body..

hari ni takde kelas..takde paper..tapi sabtu pagi ada paper..plan nak study malam kang..tengoklah macam mana..tapi kena dan mesti study juga! amaran untuk diri sendiri..

sekarang tiap-tiap petang pukul 6.30 dah terpacak khusyuk tengok tv3..”ADAMAYA”..serius best cerita ni..i’m a fan of Lisa Surhani..kalau jumpa dia mahu bergambar pose gila-gila..then, she so cute babe..aksi-aksi dia dalam lakonan memang saya suka..natural..

pic diambil dari sini

cerita ADAMAYA ni pun best kan? kalau korang nak tahu..dulu, saya pernah cakap dengan mylurve..macam mana kalau bercinta dengan orang lain, bertunang dengan orang lain dan kahwin dengan orang yang berbeza..he said i’m mad..sebab dulu saya selalu baca novel..jadi, macam berangan je nak jadi macam tu..sebab nanti mesti dapat lelaki handsome dan sweet sangat..romantik macam adam a.k.a Sein Ruffedge..opssss… tu drama kan? kalau realiti..1 dalam 10000 pun belum tentu jumpa kisah macam ni..

hari ni nak jejak rumah-rumah korang yang dah lama tak singgah tu..sorry..i’m really busy lately..

p/s: to my new follower..saya dah update link kalian..kalau kot-kot tercicir habaq mai yea..

 

3 ulasan:

cik azieta berkata...

sy cker sgt tgk cter ni..hehe

asna cute berkata...

samo la kito nie yang.. mmmg suke tgk citer adamaya tue hehe ;)

fatimah arr berkata...

jarang tgk la citer niyh..tp klu tgk kdg2 un syok jugakk..hehe..