11.5.10

apa ada dengan kehidupan ini?

Ada sesiapa tak rasa yang rutin hidup kita ni amat membosankan..? Kaos Liccakalau sebagai student seperti saya pastilah dihimpunkan dengan pelbagai assignment dan juga exam..itu lah rutin sebagai student kan? kena studyKaos Licca je kan?? eh..nama pun student..huhuhu..Kaos Licca

saya rasa macam dah bosan jerk..kalau dulu masa kanak-kanak kan..kita mesti excited bila dapat beg sekolah baru ke..kasut baru ke..excited nak ke sekolah..tunjuk kat kawan-kawan kan>?

kalau dah remaja macam saya ni..[limitation umur remaja 21 tahun kan??] saya masih remaja ye..kalau remaja macam saya ni, excited bila dapat handset baru kot? tak pun excited bila dapat keretaKaos Licca..maybe..

tapi ada tak cara yang boleh buang rasa bosan kita ni? bosan menjalani rutin hidup..umur baru 21 tahun dah bosan! orang-orang veteran yang dah hidup puluhan tahun tu.. tak rasa bosan macam saya ni kot?? ke saya ni memang pelik yea?? http://www.cute-smiley.comhurmm.. saya sendiri pun tak tahu..

tapi kan..bila di fikir-fikirkan balik..hidup saya sebagai student lagi best dari orang yang dah kerja..sebab kalau sebagai student..nak ponteng kelas sekali-sekala pun tak pe..tapi bila dah masuk alam pekerjaan..tak boleh nak ponteng-ponteng class..nanti kena potong gaji..kan?

jadi, kesimpulannya..kita kena hargai persekitaran sekeliling kita..sayangilahKaos Purple persekitaran anda setiap masa..

nanti bila kita dah tak mengalami persekitaran ini lagi..mulalah nak rindu bagai..macam kita semua rindu zaman sekolah..dulu masa form 5..hari-hari duk cakap..bilalah nak habis sekolah ni..bila dah habis sekolah..terasa menyesal je cakap macam tu..

sesiapa yang singgah sini…kliklah nuffnang saya tu..baru mula nak berjinak-jinak ni..harap dapat sokongan dari semua orang ye..tapi pelik..kenapa iklan tu jarang keluar ye??

2 ulasan:

MrS ShaHriL berkata...

xkuar iklan cm ne nk iklan ni yunk...hehhe...t kuar le tu...

cik yuyu berkata...

zmn sekolah age best!!...
kalu keja byk bebanan..