24.5.10

~cerita hari ini~

sekarang ni musim panas..mandi sebelum tidur pun..tetap berpeluh..saya ni rimas sangat-sangat kalau badan berpeluh..meragam macam budak kecik..tapi siapa yang melayan? hahahaha..diri sendiri buat ragam..diri sendiri yang melayan..sewel!

minggu lepas dan minggu ni ramai classmate yang kena demam panas…kat kolej sekarang ni musim orang kena demam denggi…i takut!! antibodi saya dah lah rendah..senang je kalau nak kena penyakit bagai ni..setakat ni, alhamdulillah..takde lagi tanda-tanda nak demam..mintak di jauhkanlah dari penyakit apa-apa buat masa ni..assignment banyak lagi kot nak kena buat..lagi dua minggu ada final exam…final exam yang terakhir di alam kolej..hopefully berjalan dengan lancar..

image

credit here

hari ni mood ok sikit..better than yesterday..tapi tetibe datang mood nak berdiam diri..nak menyepikan diri..why haa?? i dont know..

hari ni berpuasa..puasa ganti sekali combo dengan puasa sunat hari isnin..menu buka puasa dari pagi duk fikir je..tak boleh blah kan? akhirnya dapat jugak menu yang simple tapi mengenyangkan perut..mi kari with kuih bakar pandan..lama dah mengidam nak makan kuih bakar pandan tu..

orang berpuasa eloklah kunci mulut..harap dapat mengurangkan dosa-dosa kecil..

5 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

slmt berbuka pose !

butterfly berkata...

time kaseh...

diba^pening berkata...

ehem2....masak ke cik akak?

butterfly berkata...

masak lerr..kebulur ni...:)

maisyara Pot! Pot! berkata...

puasa ganti brape hari? mai tak ingat bape hari mai kne ganti. so, alang2 buat sebulan la.. wakaka xD