22.5.10

Main game di Google.

saya ingat lagi..masa mula-mula saya belajar komputer which is  i was 10years old..saya suka betul main game ni..banyak jugak game dalam komputer yang abah beli tu, tapi  Pacman ni memang favourite ramai..berebut-rebut lah dengan ibu dan hawa main..ada jugak game lain..lupalah nama game dia tu apa..tapi yang memori game ni lah..favourite saya ni..


lepas tu, bangun pagi ni..bukak lappy..terus onlinekan..as usual lah..lepas tu bukak Google..sekali ade benda ni..


pacman 

 dari pukul 11 pagi saya main benda ni..sampai pukul 8 malam ni..hahahahaha..memang berhantu sikitlah dengan game ni…yang bengang tu..bila musuh tu datang..time tu lah game ni stuck..running low..huarggghhhh!! i tension u!


lepas tu try Google kenapa ada game Pacman kat Google hari ni..rupa-rupanya hari ni adalah ulangtahun yang ke 30tahun…lama tu beb..



ok lah..nak pergi cari makan kat dapur tu..ntah ada ke tak..dari pagi tak makan..mengadap game ni..kan elok kalau buat assignment macam ni jugak..ini tak..buat assignment 5minit je boleh fokus..

6 ulasan:

Uruchimaru @ kf berkata...

hehehe pacman..!!!

diba^pening berkata...

ko taw smlm aku main bnd tu....first time berjaya abiskan titik2 tu...dr dlu aku main...mesti xmenang....hehehe

latest entry now i know

kertasgraf berkata...

wah! betol addicted 11pagi sampai 8mlm.. haiya~~

butterfly berkata...

Uruchimaru @ kf : main lah Uruchimaru @ kf ...best taw!

butterfly berkata...

diba : owh..aku mmg sellau menang...huhuhu=]


nak kena charge ni..letak iklan..=.=

butterfly berkata...

kertasgraf : mmg addicted abislah... tak gerak3 taw dr dpn lappy ni..