28.6.10

ais-krim ada jantina???

selamat pagi semua...

nak tanya ni.. saya kan pernah kerja McD.. bila tengah jaga tempat ais-krim tu kan.. most of men will choose chocolate.. girls of course both.. strawberry and chocolate sundae.. ramai guy pernah cakap kat partner diaorang.. "eh, beli coklat lah..strawberry tu macam perempuan je.." betul ke?

korang sokong tak..?

bagi saya lah..takde pulak tulis jantina kat ais-krim tu.. ngeeee~~ bukan apa..kadang-kala tu..ada couple yang bergaduh sebab pilih ais-krim..huh..memang saya agak lemah lah di situ.. 

kadang bengang bila jumpa customer couple yang time order makanan pun nak bercintan-cintun depan kaunter tuh..huh! tension...

5 ulasan:

syahira ariff berkata...

selalu pilih sundae coklat
mgkin boy x suka sbb kaler dia merah2 nak dekat pink kot
mcm gurl plak kalau beli
hehe

.o r k e d. berkata...

comel je. tp myb sbb dat guy pk pink da synonym ngn pmpn

Siti Fatimah Nabihah berkata...

hoho.. pelik kan?? napa kna pertikaikan mcm tuh~ haiz.. sedapnya aiskrim. lapq aiskrim lak,hehe :))

~AmyLiana8886~ berkata...

hahaha..

customer always rite....

pernah jugak jd cashier..tension..

NOOR FATIN berkata...

haha!

bagi diorg ais krim free, mesti diorg xbyk songeh..ekekeke