11.6.10

Finally, this is a day i’m waiting for!

Finally, my class was end this evening..3 years 1 month..huh! yes, a little sadness for me..but more happiness..seriously..because i do not have any assignment and any pressure more…sekarang ni kena tunggu final exam..then, i’m totally finish my study..i want work immediately..i’m not like others my classmate which is they want rest before find any work..

the last assignment i done was Business Strategy..i was typing error while doing this assignment… nampak sangat tak sabar nak habis dah… saya tak sabar nak tinggalkan kenangan duka.. lepas ni bolehlah mulakan buku baru dalam kisah hidup saya… pengalaman mengajar saya menjadi seorang yang lebih tabah.. insya’allah…

kepada group member assignment saya.. syirah, ain dan eqa.. “aku mintak maaf kalau selama ni kerja aku tak memuaskan hati korang..” i’m not clever as them.. but i try hardly to finish up all the assignment..

malam tadi malam terakhir buat assignemntkan..jadi saya nak tunjukkan pic saya ketika buat assignment..biar menjadi kenangan untuk saya..

 

stress!!

stress dengan assignment!!

mencari idea

sedang mencari idea untuk menyiapkan assignment…

saya suka buat assignment

saya suka buat assignment!

ok, korang boleh gelak sekarang ye..hahahahha..ini mood orang tengah swing~~~~

lama dah tak buat blogwalking..jom ramai-ramai, kita jalan sama-sama..

6 ulasan:

Siti Fatimah Nabihah berkata...

ah.. lega nya rasa kan2?? huhu..
leh rilex2 da.. tahniah.. ur free!! weeee~
nice pict.. smpt lagi bergmba.. hoho

fatimah arr berkata...

comel la bila pakai spek.. =)

butterfly berkata...

mestilah sempat...nk release tension...freee~~~ yeahhh!!

butterfly berkata...

comel ke..?? ekekeke...awww~~ malu..*blushing*

S.I.T.I berkata...

tahniah eh?? ^_^

butterfly berkata...

thx...;p