12.6.10

selamat hari sabtu.

hai semua..selamat berhujung minggu yea.. mesti ramaikan yang menghadiri majlis perkahwinan.. tetiba teringin pulak nak makan nasi minyak orang kahwin.. nak makan sendiri punya.. lambat lagi.. sesiapa yang nak kahwin tu..tak nak jemput saya ke.? muka tak malu!

semalam tidur betul-betul nyenyak..tidur Bear Emoticonspun awal..maklumlah, beberapa malam sebelum ni tak cukup tidur kan..dapat peluang tidur..memang bantai tidur habis-habisan.. malam kang plan nak mengemas rumah..nak packing-packing barang..rumah dah macam sarang tikus.. kertas A4 tu, toksah cakaplah..bersepah sana-sini..siapa-siapa yang nak jual, silalah datang rumah saya..boleh angkut semua sekali..tak payah saya kemas..

dari bangun tidur tadi duk layan movie je..sambil buat assignment hari tu..sambil download movie jugak..sampai semalam masa nak send assignment kat ain, lappy wat hal..gila lama dia hang..perghhh..bakar darah betul..habis sumpah seranah keluar dari mulut.. geram sangat-sangat..kalau orang mau dah kena terajang..saya ni memang jenis hot-temperMonkey Icon ..

hari ni makan dengan semangat sekali..setelah 2hari tak dapat nasi.. minggu lepas jumpa lecture..then, he told me that i’m getting fat..kalau nak sedap dengar sikit..dah berisi..sepantas kilat jugak saya berdiet sihat..makan nasi dengan sup sayur..dua hari..lepas tu tak sempat dah nak buat macam tu sebab busy nak siapkan assignment..makan pun dah teratur..kadang sehari tak makan..sebab dah letih sangat..nafsu makan tu dah lari..

then, hari ni selera datang tinggi bebenor.. setinggi KLCC tu..macam-macam saya nak makan..tapi end up dengan masakan ini je..lupalah nama dia..tapi selalu makan dekat food court midvalley..

page

5 ulasan:

Siti Fatimah Nabihah berkata...

hehehe.. diet erk~ sedapnya... mkn la.. nnti kurus lak xcntik.. hohoho =))

butterfly berkata...

huhuhuhu...maknanye skrg ni..i cantiklah kan..??

huhuhuhu..;p

Siti Fatimah Nabihah berkata...

yayaya.. sgt cantik+cute~ perfect!!! hehehe..*seyes tau

butterfly berkata...

hahaha... *blushing*...

Syarifah Nadiah berkata...

sabtu hari yang besh :D