16.6.10

hutang langsai ye…

banyak sangat hutang.. ni nak langsaikan semuanya sekali.. mintak maaf ye lambat.. tuan rumah ni busy sikit..
image
dapat award ni dari EIFA

persoalan; cute ke blog saya ni? comot dan serabut ada lah…


1. Tulis entry kat blog pasal award nie


  •       > DONE
2.ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang . contoh : korang mengubah suai smpai ta tido malam ke , etc . sila sertakan 2 website yg korang selalu pergi untuk mmbantu edit blog korang . jangan kedekut ye , sharing is caring



  • > sellau bila time rajin je..pernahlah jugak tak tidur sebab tak puas hati punye pasal dengan keadaan blog.. then, try blaja coding from internet lah.. kalau tak haram jadah lah tak tahu kan.. belajar sikit demi sikit.. lama-lama boleh lah edit benda simple-simple dalam blog ni..tapi memang kena tinggi tahap kesabaran korang ok.. i respect people who know this kind of knowledge..


  • banyaklah website yang saya selalu jelajah.. main blogwalking je.. tapi korang leh lah pergi mari bina blog

3.tuliskan 5 perkataan melambangkan korang



  • > love and proud to myself [cukup kan 5 perkataan??]

4.tag kawan kawan yg korang rasa patut menerima award ni


  • > tak nak tag sesiapa ye..tapi kalau siapa yang rajin, marilah jawap sekali.. i tak kisah..




     hutang ke 2.. lama dah simpan ni..

1) adakah butterfly epy skung?

- hepy lah..sebab nak habis belajar....

2) kenapa butterfly tak epy?

- eh, hepy laa..kan dah jawap tadi..

3) apakah benda yg boleh wat butterfly epy?

- hurm…dont know..;p

4) pernah tak butterfly terima tag?

- pernah..silalah selongkar blog saya..

5) warna yg butterfly suka?

soft color

6) 9 org yg butterfly syg n nak tag benda nie ialah:

-no one..
 hutang dari ninie dah langsai…:)
..




It's harder than it looks...
Copy to your own notes...
Erase my answers...
Enter yours and tag twenty (20) people...
Use the first letter of your name to answer each of the following questions...
They have to be real...
Nothing made up...
If the person before u had the same first initial, you must use different answers...
You cannot use any words twice...
and
You can't use your name for the boy / girl name question..


..
1. What is your name :
SITI HAJAR BINTI MUHAMMAD NASIR



2. A four letter word :
Suka


3. A boy's name :
Shahrul [kawan sekolah rendah]


4. A girl's name :
SITI [my siblings name]


5. An occupation :
Salesman


6. A colour :
Soft pink


7. Something you wear :
SCARF


8. A food :
SATAY


9. Something found in the bathroom :
SABUN


10. A place :
SPA


11. A reason for being late :
SUSAH BANGUN PAGI


12. Something u shout :
STRESS!


13. A movie title :
SHREK


14. Something u drink :
Soda Gembira [restoran ayam penyet]



15. A musical group :
 SLANK [indon]


16. An animal :
SNAIL


17. A street name :
Serampang


18. A type of car : 
SAVYY


yang ni pulak dari salmia..kak salmia kan??

2 ulasan:

Siti Fatimah Nabihah berkata...

wah. byk juga tag dier erk.. hehe :) eh2,blog dia ok ja.. xsemak la.. nice hehe

@ku d! sin!e berkata...

hehehe..
banyak jawab pekse..