15.6.10

i need your pray, please.

Date : 16th June 2010
Time : 11.30AM
Venue : A3 DP3
Subject : Research project



tomorrow, i got final exam.. now, konon-konon tengah study hard sambil tengok movie.. boleh? korang boleh buat..? actually, time macam ni saya tak leh nak fokus untuk study.. pukul 3 4 pagi, boleh lah saya study.. sekarang ni just cari information jerk..



TETAPI!!!


arghhh!!girlemo hari ni kena PMS.. serius sakit sangat.. sekarang rasa nak nangis je.. pinggang ni rasa macam nak patah.. tulang belakang lagilah.. memang terseksa sangat.. ouh..napelah time macam ni dia nak datang.. baring tak boleh..duduk tak boleh... tak tahu dah nak buat apa.. yang boleh buat keluar air mata jer.. meleleh je air matagirlemo ni..



kamu..kamu..kamu semua..pray for me please.. harap sangat boleh buat untuk exam esok..



duit aku hak aku..whatever all of u want to say..i dont care..and, thank you very much coz bagi aku pahala free..i appreciate that..

11 ulasan:

@ku d! sin!e berkata...

may Allah bless you tomorrow...

jeBateja berkata...

Moga dan moga Moga....berjaya...dalam exam....

err...pasal PMs nak komen gak ke...tak yah kot....ahakz

DuniakuAbstrak berkata...

chaiyok2..u can do it!! (erk wlaupun lmbt mberi skongan baru jek terbaca nih)

Mario berkata...

ko beli hape weh?


gud luck sis...

BABYBOO berkata...

Gud Luck miss rama2 ;p moga sukses!nti jd customer i tau i bg price mantap utk u miss rama2 ;p

Are-Gya berkata...

gud luck chaiyok dear...

asna cute berkata...

All the best dear! Chaiyok! chaiyok!

Miss Hirose berkata...

gud luck dear~
mam ubt la b4 msuk exam..

noor afzan berkata...

kasihan kamu..
takpe, pray 4 ur success k..

tu dugaan je tuh..
kamu boleh k.

HonEyBuNNy berkata...

good luck...;-)

butterfly berkata...

terima kasih semua...:))

dapat jawap dengan mudah tadi..:P