9.7.10

alhamdulillah.. syukur sangat-sangat...

Assalammualaikum….

Akhirnya saya tahu jugak results sem akhir saya.. alhamdulillah.. takde yang gagal… tapi cgpa tu naik tak banyak pun..sikit je dia naik.. takpe lah.. janji tak gagal.. walaupun sedih tak dapat capai target saya.. tapi bila fikir balik.. saya lebih baik dari sesetengah orang.. jadi, alhamdulillah.. tapi sungguh saya mahu belajar lagi.. nak tinggikan sijil saya.. muahahhaha…. Nak timba ilmu lagi..

Mungkin di bidang pelajaran saya tak berapa bernasib baik.. tapi di alam pekejaan.. alhamdulillah.. saya rasa saya lebih bernasib baik dari ex-classmate saya..

Rezeki pun makin bertambah sejak kebelakangan ni.. syukur sangat-sangat.. dan nuffnang bagi lagi rezeki kat blog saya ni… alhamdulillah.. suka saya.. rasa nak lompat-lompat je…

Siapa dah tengok cerita romantic of the year?? Twilight tu?? Teringinnya nak tengok.. nak download, berukband tak bayar lagi… hishhh…

Ada sesiapa tak student unisel shah alam..?? tinggalkan komen ye…



6 ulasan:

tity berkata...

congrats dgn result anda...see semuanya ok kan.. ;-)

asna cute berkata...

owhh jom kita shopping sama2 jum!! heheh ;D bleh la belanja asna aiscream macD lak lepas nie yea hehe~

Are-Gya berkata...

tahniah :)

butterfly berkata...

tity and Are-Gya : tq...


asna: belanja mcflurry ke sundae??

syafawani berkata...

congrats! my rsult sem nih? bebi why are u down down down down down~hehe..mcm lagu jek..

Mama JnJ berkata...

tahniah dik..dan semoga tabah dalam bidang kerjaya...