9.7.10

Fenomena internet…

Fenomena internet…

Facebook tu satu fenomena yang besar dalam internet kan..? even budak darjah satu pun dah ada facebook… sebab facebook boleh bergaduh.. suami isteri boleh bercerai-berai… facebook banyak bagi impact yang besar dalam  diri pengguna internet…








Dulu-dulu guna myspace.. tapi takdelah bagi impact yang begitu besar pada pengguna internet kan..? ada yanga da..ada yang takde.. betul tak..? kalau facebook.. orang-orang veteran pun ada jugak.. rasa macam nak tolong je buatkan nenek saya facebook.. hehehehe… sebut laptop pun tak berapa reti ni kan pulak nak ajar kan nenek saya guna facebook.. takdenya dia nak…

ok.. actually nak beritahu yang facebook saya.. hanya untuk orang yang saya kenali sahaja… blogger pun hanya ada 3 @ 4 je yang jadi friend saya… sesiapa nak add.. facebook saya.. 

ni emailnya.. gurlz_klang89@yahoo.com... But make sure beritahu kamu blogger.. yang selalu komen-komen dengan I tu.. takpe.. I  boleh kenal atau cam yang tu kamu… tapi kalau dah add tu.. tegur-tegurlah selalu.. jangan sekadar nak tambah bilangan kawan je.. lepas tu takde reaksi apa-apa.. buat menyemak je dalam friend list…

4 ulasan:

.o r k e d. berkata...

Okey! nti orked add (:

Rara Nasiha berkata...

facebook ni macam tak berapa nak menarik sangat je bagi saya. mungkin sbb tak suka chatting kot.

jeBateja berkata...

Aiyokkk....ada facebook yang leh di add....den tak gemar nak berfacebook....sebab suka lagik blog.....

butterfly berkata...

o r k e d. : nnt i approve k...

Rara Nasiha: sy pun x mint chatting..

jeBateja: berblogging mmg syiok!