5.7.10

di blog sendiri pun takde privasi...:(

nak tanya korang.. kawan rapat korang tahu tak korang ada blog..? selalu tengok tak blog korang..? partner life korang tengok tak blog korang.. blog saya ni..boleh dikatakan semua orang tengok..sedara-mara adalah jugak yang tengok..macam takde privasi pulak rasanya.. i mean kalau nak coretkan sesuatu yang memang terbuku lama di hati ini.. my lurve tu selalu skodeng my blog..[kan b??

actually, dulu saya yang bagi link kat my lurve..kalau tak..sampai sekarang lah dia tak tahu saya ada blog ni.. lepas tu, sekarang ni sibuk je nak baca blog saya..semua entry agaknya dia hafal...hisssss~~~

sometimes, ada benda yang betul-betul saya nak coretkan di sini.. tapi saya tahu mesti akan ada side effect of my writing.. [ceh, macam penting je tulisan saya..]

tu yang kadang kala terfikir nak privatekan je...

13 ulasan:

HonEyBuNNy berkata...

he2...biasa la tu...kdg2 mereka semua nak tahu hal kita...kdg2 maloo dan kdg2 mmg nak privacy..ila pun setuju entry neh..;-)

Mama JnJ berkata...

boleh kot..tapi macamana nak buat ek?..:-)

chenta berkata...

sebab tu sy sgt merahsiakan blog sy ni..member2 opis pun minta link, tp sy tak bg..kwn2 pun same..biar la org yg tak prnh kenal n jumpe sy yg bce blog sy ni...

chenta berkata...

sebab tu sy sgt merahsiakan blog sy ni..member2 opis pun minta link, tp sy tak bg..kwn2 pun same..biar la org yg tak prnh kenal n jumpe sy yg bce blog sy ni...

Affan Ruslan berkata...

ades. buat blog baru ah. hehe

Norhayati Rostam berkata...

asalkan yati boleh follow sudeh..haha

butterfly berkata...

HonEyBuNNy : ssh kan klu xde privasi??


Mama JnJ : mcm mne nk buat apa erk..? nk privatekan blog ke..?


chenta: bestlah.. tu lah..saya t'silap langkah lah dulu..:(

Affan Ruslan: buat blog baru..? alahai..malas lerr...


Norhayati Rostam: waa..pengikuit setia ni..;p

syakiela berkata...

kdg2x nak tulis blog pon dh xde ati sebab dh xde privasi utk dri sndri...


pssssttt:syakiela,kes mls nak sign in...

nabilah_2908 berkata...

biasalah...msti ada pro n contra nya.. :)

boleh kalau nk private blog...tp sure tak seronok berblog...betul tak..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLUEBERRY WAFFLE

..::..ein..::.. berkata...

mmg x best bila apw yg kt tulis tu, akn beri kesan -ve kat diri kt blk...tp di sebab kan bnd2 camni, maka tercipta la 1 blog private..yg xde sape pun tau....

Nabiel berkata...

hehehe~
tuh laa..kdg2 rse cm nk privasi gak~
tp lme2 org akn tau gak..
tp ble smua dh tau kang, nk tulis pn bertapis2~hehehe

hudhud berkata...

i takut gak ni kalau mak i terjumpa blog i. dah la pegi dating semua tulis dlm blog ahhaha :P

Natha berkata...

huk3, btl la wak,,
kn blog ney kdg2 tpmt kta luah prasaan,and tenang kn hti dgn meminta pendapat, tpi ingt2 yg kwn2 tw kta da blog, takut lak nk ckp something yg btl2 nk ckp...tkt dorang sakit hati g2,, tpi,, sometimes kte kna ckp gak pkra 2,, so that dorang sedar kesalahan atau anything yg xkena dgn drg,, hope drg take positif la kn.. huk3 :p like this post!