5.7.10

jum jalan-jalan...

psstttt.. bos takde..heee~~ saya beronline saja dari pagi.. lepak je.. kerja pulak dah setel..manalah tak best online… nil ah masa mahu menggunakan internet sepuas hati..hahahhaha…. Memo itu campak ke tepi… ngeee~~

daku pergi berjalan-jalan sahaja tadi..pusing kL..round pahang.. ke perak pun ada.. senang je..guna blogwalking.. muahahhahah=p jangan tertipu ok.. dah lama tak singgah blog orang… saya kalau singgah blog orang.. mestilah klik nuffnang tuh kan… tapi yang LG Contest ni..advertisement nuffnang baru ni..tak berapa faham lah pulak…

dari tadi duk borak-borak dengan officemate ni… discuss nak bukak bisnes sesame.. saya memang ada rancangan nak buat bisnes.. tapi modal takde lah pulak.. sedih betul.. nak buat kecil-kecilan je dulu.. iat hati nak try jual waffle dengan cream puff.. kawasan student dekat Uitm shah alam ni.. agak-agak laku tak erk..?? nanti-nanti lah fikirkan pasala bisnes tu..

perut dari tadi bermuzik sakan…lagu rock..pop..balada..semuanya ada.. al-maklumlah..saya berpuasa.. puasa sunat combo dengan puasa ganti yang tertunggak tu..

tengok mentor tak semalam..? saya suka dengan lagu baru MOHD… tapi jatuh hati dengan cara ADI.. macam mana tu erk..? 

5 ulasan:

~AmyLiana8886~ berkata...

asal bulan rejab n syaaban je masing2 mesti sibuk duk ganti pose kan..hehe..

fatimah arr berkata...

wah~ sy jrg org klik nuffnang sy..
TT.TT

butterfly berkata...

~AmyLiana8886~: standard laa... nk abis tahun dh kan..??


fatimah arr: mesti ada org klik..cume jarang dpt unik klik kot..

♥farra♥ berkata...

amboi.. amek kesempatan yg de.. hehe.. ok kot lau jual bnde2 cm2 kat area student.. msti laku nye..

butterfly berkata...

bkn amek kesepatan..
gunakan kesempatan..;p