2.7.10

M E M O :(

Fuh…………………………………..

Dapat bernafas sikit.. dari pagi kerja bertimbun..actually tak banyak sangat kerja..tapi di sebabkan saya budak baru belajar..tu yang duk terkial-kial buat kerja.. hampeh… nama je ade HND..ngee~~ kt kolej saya tak belajarlah nak buat semua tu.. even nak Photostat pun terkial-kial.. kalau tahu dari dulu.. dah lama I belajar dari “abg botak”.. tuan kedai print kat kolej.. nasib baik I reti guna mesin faks.. terima kasih to McD..

Tapi kalau nak ikutkan..saya lucky dari student IPTA ni haa.. masingmasing tak tahu nak buat kerja general..sory to student IPTA.. tapi seriously, saya pelik sikit dengan diaorang ni.. apa pun masing-masing kena belajar dari pengalaman kan..?

Semalam bos keluarkan memo..”no facebooking, youtube or others internet using that is no connection with office matters…”  haaa..amik ko..terbeliak mata saya membaca.. ni curi-curi update blog sebab bos dah balik.. tapi yang buat saya geramlah, ada seorang ni.. orang kepercayaan bos lah..bangla..duk sibuk-sibuk keluar masuk dari tempat saya..nak emngintai lah tu.. sama ada saya on9 benda tu ke tak.. sabar je lah.. nak tahu tak..bangla-bangla kat sini..speaking gila meletop..advancedddd gitu.. sampai ekkadang saya pun tak berapa nak faham what exactly meaning yang dia cakap tu.. tapi… membaca tak tau!! ABC je lah die kenal.. nak mengeja ke..membaca ke.. memang teramatnya hampeh.. sengal kan..???

5 ulasan:

HonEyBuNNy berkata...

alamak....xdpt la guna internet eh...heheh....aduss...bos dah tahu neh...

Mama JnJ berkata...

salam
masa akak kerja dulu, akak diamanahkan oleh boss mengintip staff lain..huhu..tapi tak melapor..bila dah x tahan, sebab dorang xbuat kerja akak yg kena terus resign...famili bisnes...akak jadi mangsa keadaan di situ..

thanks sebab letak link ya.. :-)

annadzirah berkata...

haha.
dah kantoi ehh.

jeBateja berkata...

wehhhh...hang tak terpikat ke dgn mat2 bangla tu....ahakz

ziha berkata...

singgah sini~ salam kenal... :)