6.7.10

seronoknya jika bergelar student kembali...


pagi tadi memang malasssss bangat nak bangun pagi.. malas nak pergi kerja.. kalau boleh nak duduk rumah je.. nak tidur.. bukan apa.. sebabkan bos yang ntah apa-apa tu.. buat saya malas nak kerja... 

terkenang balik zaman study..macam dah bertahun pulak tinggalkan...hahahhahah...kalau dulu, tak de mood nak pegi kelas tak payah lah pergi.. duk lah rumah sehari.. tapi pastikan kedatangan 80% ke atas... jgn 79% nanti gagal taw!

tapi sekarang.. mana boleh macam tu.. tak pergi kerja.. mana ada duit.. takde duit macam mana nak makan..shopping lagi.. dating lagi.. heee~~~ banyak tu nak guna... hisshhh..


tapi kalau nak suruh belajar lagi.. saya mahu jugak... belajar ni menyeronokkan sebenarnya.. tapi menyiksakan bila dapat assignment.. exam dengan test tu.. tak thrill sangat taw.. tapi tak tahulah kalau IPTA macam mana.. saya ni ex-student IPTS.. saya memang nak sambung study.. tapi keadaan sekarang tak mengizinkan... bagi laluan pada adik-adik saya dulu.. beruntunglah anda kiranya parent anda mampu menampu anda belajar lagi.. bersyukur ok..

rindu saat beronline atas tilam di temani makanan...heee~~~:P

6 ulasan:

Faarihin berkata...

sy pun rindu nak blaja gak..

zety berkata...

i pun suke sangat2 n rindu sgt2 nk jadi student balik..

Ara Amnan berkata...

"pastikan kedatangan 80% ke atas... jgn 79% nanti gagal taw!"

Ahha!Baru td ara dgr d same thing frm my lect.tp np eh bila time study rasa beria-ia jerk nk keja.nGee~ fenomena btl.

Btw, slmt berkenalan *wink*wink*

Siti Fatimah Nabihah berkata...

hoho.. btul2.. study best! tp bila exam,kuiz n assgmnt melanda.. argh...!! penin3.. huhu

Aida Effarina berkata...

sis ex-student mana eh?

butterfly berkata...

Faarihin: bestkan time blaja??


zety: miss my old time so much..;p


Ara : my kolej mmg macam tu pon..;p


Siti Fatimah Nabihah: hehehe..best wokk..

Aida Effarina: Linton universiti Kolej..y??