6.7.10

bos saya sebaya dengan saya..

nak tahu tak..yang bos saya adalah sama umur dengan saya....21tahun..perempuan.. dan dia hanya ada sijil management sahaja..not like me..[poyo jap]..

bila dah perempuan dan muda lagi..pegang jawatan tertinggi..memang banyak problem! lagi-lagi kalau tak nak dengar cakapa orang bawahan.. actually..dia amik alih jawatan dari her mum.. tapi susahlah..dia tak nak dengar masalah orang bawah..she thought that she always right.. nak bincang pun..kami dah tahu dah decision yang akan di buat... 

wahai leader-leader di luar sana..silalah dengar rintihan orang bawahan anda.. lagi-lagi kalau anda tiada pengalaman dan tiada penegtahuan dalam perkara tersebut.. listen first..ask opinion..discuss..then, baru decision.. ini tak.. main langkah terus decision je...

lagi-lagi bab akaun syarikat..saya yang tahu asas ni je pun tahu akaun syarikat yang dia buat tu salah..ni kan pulak yang memang jawatan akauntan tu check..tapi dia nak betulkan jugak yang rekod dia buat tu betul...

nak marah..kau tu bos aku!

11 ulasan:

EiRa berkata...

haha..
biar btl bos berkelulusan sijil jer..
cam x cayer je...

Salmia berkata...

banyak2 bersabar ye..

butterfly berkata...

dia take over dr tempat mak die..

that's y die ade sijil je..

mak dia baru meninggal..;p

Norhayati Rostam berkata...

report kat mak die.
wakaka

amalmeor berkata...

alamak,kesian btul.leceh klau bos prempuan then muda plak tu.Mmg la bkn semua bos prempuan tu crewet tp klau kes mcm anda,mmg mkn hati jela.sabar ye...

Rara Nasiha berkata...

ishh,susahla camtu kan. tmbah kalau takda experience. apa2 pun,dia patot dengar cakap staff.

♥farra♥ berkata...

erk.. juz sijil je pon leh jdik bos ke????

Aida Effarina berkata...

ni kess gilerr kuasa ke apa? hoho.. :D

Siti Fatimah Nabihah berkata...

hoho.. saba2 erk..~ nk wat mcm mana.. kita ni org bwh je.. xpa2.. tulis je dlm blog.. luahan hati` hoho.. cheer up!

RazFiRa berkata...

hebatla bos awk

Aida Effarina berkata...

boa tu gilerr kuasa ke apa? huhuu.. ;D