12.7.10

siapa belikan underwear korang..??

Waaa… tengok tajuk macam suspen je kan..?? macam yang korang tahulah kan.. perempuan kena pakai underwear lebih dari kaum lelaki right..??

Tapi persoalannya..sejak bila kaum lelaki beli barang keperluan itu sendiri.. tanpa mengharapkan parent..?? haaa.. jawab..cepat..cepat…

Ada orang cakap.. yang kaum perempuan lebih cepat berdikari dari kaum lelaki.. perempuan akan beli keperluan mereka sendiri lebih awal dari kaum lelaki.. betul ke..?? adik beradik saya semuanya perempuan.. so.. saya tak bolehlah nak buat kajian..

Kalau saya sendiri.. since tingkatan tiga.. dah tak harap dah kat ibu nak beli.. saya akan beli sendiri.. tipulah kalau kata takde parent belikan.. still ada parent belikan.. Cuma jarang.. dan saya tak berharap.. sebab saya akan beli sendiri.. guna duit belanja sekolah.. simpan sikit-sikit.. dah cukup tu.. pergilah beli.. adik saya pulak dah abis tingkatan lima baru tak harap kat parent.. anda bagaimana??

Sepupu saya lelaki tak ramai.. yang dah besar pun baru berapa kerat je.. ni belah ibu lah.. diaorang still harap mak diorang yang belikan.. hishh.. apa nak jadilah kan.?? Dah umur 21 tahun pun.. macam tu jugak.. bak kata makcik saya.. malu konon!! Sendiri pakai orang lain yang belikan.. haa… bisa sungguh ayat dia…

Sepatutnya perempuan lebih malu dari lelaki kalau nak beli underwear.. betul tak..??


Entry ini bukan berbaur lucah!

8 ulasan:

Salmia berkata...

dulu malu gak nak beli unders ni.. tp skang wt selamba badak je pilih2. hehehe

♥ Xett Hereen ♥ berkata...

kuikuikuii!
bes bli sendiri, leh pilih kaler sendiri, corak sendiri.
hahaha!
bangga hape bli sendiri.


lelaki mmg, nak malu apenye, huhu.
patotny ppuan yg malu, bkn laki,
apekah,,

hahaha!
>.<

moralnye : pergila bli spetot sendirik,,
kerana anda akan trase kepuasan sebenar!
hahahaah!!

pasneh nak wat topic susulan la : sapekah yg mbasoh spetot anda?? wakakak!!

Are-Gya berkata...

hey mcm menarik...hahahahah nk letak kt entri rr..blh ye..

annadzirah berkata...

hahaha.
kecik2 memang beli sama ngan mak.
besar2 pun camtu gak.
hahaha.



ENTRY BARU ; Kak, Nak Beli Barang Ni Tak?

butterfly berkata...

Salmia: samalah kita...:)

♥ Xett Hereen ♥: hahahhaha.. moral of de story mmg betui!!
buatlah entry..nnt inform kat i.. i nk tengok...



Are-Gya : bolehlah cyg.. sila-silakan..

annadzirah: besar2 pun beli dgn mak? malu lah ni kan..??

Miss Izah Mohamed berkata...

semua mende beli sendiri.. hehee

Rara Nasiha berkata...

suka beli sendiri,lg senang. tapi kalau beli ngan mak pn, best gk, sbb pakai duit dia.hehe

butterfly berkata...

Miss Izah Mohamed : waa.. bagusnya..:)

Rara Nasiha: wakakkaka.. save dwet kan?