16.10.10

finally; i get it....

yeayy!!! finally, after 3 years at Lagenda College... saya akan berkonvo esok... heee~~~ seronottt taw!! 

mula-mula masa dapat surat tu.. tak nak pergi.. bulatkan hati.. keraskan hati cakap tak nak pergi.. lepas kena ceramah subuh dari beberapa orang.. okay lah, saya nak pergi.. like my bestie said: not everyone can get this chance...

konvo ni pun my parent tak pergi.. sebabnya ramai orang dan penat.. my mum cakap hari ahadlah dia nak berehat.. so, saya tak kisahlah... saya ajak mylurve dan jgak my bestie fyzah.. 


nak bunga ni esok....pleszzz....
credit here


selalu orang yang berkonvo mesti dapat jambangan bunga macam ni kan??? saya pun nak jugak!!!!! [gila meroyan..]

8 ulasan:

SyAfaWaNi ♥‿♥ berkata...

congratulations!
hehe..
saat dah konvo tu memang rasa lega abess..
ilang serabut di otak selama bertahun..:) hehe

HonEyBuNNy berkata...

selamat berconvo..heheh..tahniah..

ezzu berkata...

tahniah....semoga konvo esok berjalan dgn lancar.....

noor afzan berkata...

tahniah ok.
rakan sekerjapun ada sorang sama konvo dengan awak di kolej lagenda.

Are-Gya berkata...

wah tahniah...akhirnya...=)

::ienafazlyna:: berkata...

congrats

rossoneri berkata...

congratz!!!!!!!!!!!!!

jeBateja berkata...

TANIAH prennnn....moga terus berjaya...dan terus berjaya...