19.11.10

i appreciate it..

saya hargai segala komen-komen anda dalam blog ni.. dulu saya akan membalas setiap komen yang di berikan.. tapi sekarang ni.. bila dah bekerja.. saya minta maaf banyak-banyak.. komen anada jarang dapat saya reply.. mungkin ada yang kata saya sombong kan?? tapi bagi mereka yang follow blog saya dari dulu mesti tahu kenapa kan?



dulu masa belajar internet 24jam free.. 25jam sehari boleh duk mengadap lappy.. sekarang ni.. ada komitment kerja..jadi masa untuk berinternet ni berkurang lah.. balik kerja je terus duk atas tilam yang empuk untuk merehatkan badan yang penat..(walau badan sekarang dah macam tong drum:( )..

insya'allah bila ada broadband sendirian berhad saya akan menghabiskan lebih banyak masa dengan blog.. hehehe.. that's my hobby.. good hobby right? leh dapat macam-macam knowledge kan?? eehh... dah termengarut pulak dah ni..

apa pun.. saya hargai komen-komen anda.



3 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

hormat menghormati
:)

little black dress berkata...

wokey dear...
=)

SheY PuLL berkata...

Thanks....sebab sudi2 jugak singgah blog saye..:)
ape pun sy tetap sokong kamo...:)
kije elok2...:)