18.11.10

raya + movie = cuti

selamat hari raya aidil adha... haa.. minggu ni menu utama lauk di rumah mestilah daging kan?? hehehhe... minggu ni lah korang makan daging sampai nak termuntah bagai kan? kalau suri rumah pulak sampai tak tahu dah nak masak apa lagi untuk menghabiskan daging ni...

saya cuti dua hari untuk hari raya ni.. so, agak bosanlah.. actually tak suka cuti lama-lama ni.. sebabnya pecah kepala duk rumah dengan adik-adik ni... sakit hati.. sakit mata.. hehehhe... biasalah bila cuti sekolah ni kan.. rumah kemas 5 minit je.. lepas tu sepah balik.. sakit hati... bila marah kang baru nak kemas balik.. 

hari ni plan nak pergi tengok movie.. heee.. 


nak tengok hero dia yang hensem sokmo ni...

siapa-siapa nak join meh lah datang AEON Bukit Tinggi.. 

8 ulasan:

jeBateja berkata...

Bukit Tinggi mana plak ni...?? Nak ikut ni...

butterfly berkata...

bukit tinggi kat klang ler der..

jum2...

tqaAwesome berkata...

tak minat harry potter meh ^___^
selamat menonton

HonEyBuNNy berkata...

nak tgk jugak harry potter....

butterfly berkata...

alaa.. xminat.. iskh..iskh...

aYu berkata...

selamat menonton..

Mari Berbicara Hati Ke Hati :
Ketupat segera VS ketupat sebenar

cik nur berkata...

smlm nur nk tgk cter ni sume full ish2 sabor jew la T__T

♥e'in♥ berkata...

nk ikut!!