3.12.10

Bila menu itu berbeza.....

Pada suatu petang…..Saya order dua menu… aiskrim red bean dan mushroom soup…




Kejap makan ais krim..kejap makan soup.. sambil makan tu.. duk layan on9 lah kan.. sorang-sorang pun.. tak tengok kiri kanan dah.. kejap makan soup..kejap makan ais krim.. tengah-tengah syok makan tu.. mata terpandang sekumpulan budak perempuan..bisik-bisik pandang saya.. dalam hati duk fikir..apa yang tak kena kat aku ni erk?? Tapi buat tak peduli je.. lama-lama baru sedar..




Makan soup kan panas?? Saya tiup-tiup.. macam biasalah kalau korang makan benda panas.. lepas makan soup tu.. saya makan ais krim pulak.. berselang seli lah.. tak perasan pulak.. makan ais krim pun saya duk tiup-tiup.. hahahhahahah… bila dah perasan tu buat muka selamba je.. macam takde apa yang berlaku.. padahal muka dah tebal 10inci... hikhikhik...

8 ulasan:

Anisa Hang Tuah berkata...

sedap :)

maiMOONyet berkata...

mcm dekat ice room je? ^^

butterfly berkata...

anisa : yup..mmg sedap..

maimoonyet : correct! ice room..

wasabi onee-san berkata...

wah!! ice cream!! mushroom soup!! my fav!!

butterfly berkata...

same with me larhh....;p

HonEyBuNNy berkata...

nyum3...jom makan...hehhe

niesz berkata...

hehehe..kebetulan plak 2 2 kene tiup..

jeBateja berkata...

Wakakakakakakaka...aiskerim tu tiup bg cepat cair ke..? ahakz