6.5.11

wish list for my important day!

bulan may ni my birthday...so another 20++ lagi nak masuk 22years..uhhh...kenapa mesti umur makin meningkat?? ada tak makin menurun??? muahahahhaha=] jadi haruslah saya buat wish lists untuk birthday tahun ni kan..kan...??

tahun ni ingat nak pergi amik angin kat tepi pantai atau pun sawah padi... yang paling dekat sawah padi mestilah kat sekinchan...tapi siapa mau bawak????? kang ada yang pergi sorang-sorang ni kang... 

saya tak nak kek sebiji.. nak kek sepotong je...:) kalau boleh kek cheese..;p selera haruslah besor yea!

lepas tu haruslah berphotogediks....huhuhuhuhu..ini wajib!

kalau boleh nak belon yang macam ni...
nak yang macam ni!
harap-harap dapatlah..sebab cuti saya sudah diluluskan....terima kasih bosss!!

2 ulasan:

asna cute berkata...

happy birthday in advance keke

Far8 budak baik berkata...

wehhh..aku ucapkn hepi besday
awl2 ehhh..
pastu...
ak boleh jd tukng photogedik tu..
hahaha