30.6.11

:: kesakitan yang ketiga ::

setelah hampir berbelas tahun saya tinggalkan rasa sakit itu.. kini datang kembali... tapi kini lebih sakit dari biasa..:(

dulu waktu sekolah kalau tak silaplah.. ustazah cakap rasa yang paling sakit ialah mati.. yang kedua bersalin dan yang ketiga sakit gigi..


semalam saya ke klinik gigi... untuk mencabut gigi lah kan... actually, nak tampal je.. tapi doktor advise suruh cabut... so, better listen what professional said kan kan..? saya pernah cabut gigi di klinik gigi masa darjah 1 kalau tak silap.. abah bawak pergi klinik gigi kat seksyen 18, shah alam.. tu pun 2 kali je kot.. yang lain cabut sendirilah kan..


berbalik cite tadi.. pukul 12.30 masuk bilik rawatan.. pukul 1.30 baru keluar.. korang korang bayangkanlah... sejam dalam keadaan mencuakkan.. doktor tu cabut gigi bukan main kasar lagi.. sakitnya jangan ceritalah.. bila berkumur darah je keluar... hishhh... ngeri betul! 


kesan bius 3 4 jam ade lagi.. tapi lepas tu.. jenuh tahan sakit dan tahan air mata jangan turun... tapi masa tengah nak cabut gigi tu... dalam pale ni pikir jugak.. nak nangis ke tak.. muahahhaha=] boleh berfikir lagi tu... 


tapi yang tak tahannya.. still bleeding sampai tengah malam... memang macam tu ke erk?? takpe-takpe, kite tengok esok macam mana...


tadi ingat nak mintak doktor gigi tu.. nak baling atas bumbung rumah...:)


6 ulasan:

@ku d! sin!e berkata...

hehe..ko cabut gigi yang mane???

Scya Lollita berkata...

cik scya dlu saket gigi smpai x tdo . cyan mak abah . dah cbut mmg lame bleeding nye sbb tu due bg kapas .

butterfly berkata...

aina : kat klang...

butterfly berkata...

Scya Lollita : bleeding sampai tidu pon meleleh darah tu...

ezzu berkata...

baru sakit gigi dh nk meraung...kau sakit yg teruk lgi cm mane lh kn...hehehee

butterfly berkata...

ezzu : lagi kuat meraung kottt..;p