8.7.11

rutin orang bercinta.

ASSALAMMUALAIKUM...

macam dah lama bebenor tak bagi salam kat korang...

ada tak korang jalankan rutin meng "check" handset pasangan korang?? msg inbox @ sent item tu rasanya mesti kot.. call dan picture dalam tu.. semua korang teroka tak? kalau tanya kat saya.. of coz tak buat.. cume tgk pic tu adalah.. msg @ call memang tak check lah.. 


sebabnya... dengan ex dulu check sekali je handset die.. terus kantoi! faham-faham sendiri lah yer... jadi sekarang ni dah macam fobia pulak nak check handset.. takut jumpa + baca msg dari madu.. wakkakkka..:)


bagi sesetengah orang mungkin sebab kepercayaan mereka tinggi.. that's why lah diaorang tak amek port pun nak check sume ni.. 


tapi one of my friend.. sebelum jumpa boyfie.. die delete sume yang tak berkenaan dalam fon.. so, she was safe! hahahah...tapi kesian kat boyfie die..




mungkin bila dah kahwin nanti... tetiba suami jawab call tengah malam.. atau tetibe je die rajin msg.. haa.. tu baru patot di check... betul tak?




apa pon saya memang cukup tak suka orang pegang handset saya.. apatah lagi nak check bagaikan.. it's private..

2 ulasan:

Adylia Qarissa berkata...

hahaaaa..yang bab kantoi tu bahaya..

sarah mohamad berkata...

saya jarang je check nset pakwe. mmg percaya dgn keikhlasan dia. apa2 pun kami dah 5 tahun jadi dah tahu sapa yg call/msg dia. hehe