19.7.11

seronok di dalam air!

assalammualaikum!

fooouuuhhhhhhh.... berhabuk gile! lamanya tak update blog.. malas nk update... tu pasal blog macam takde tuan je...


keindahan alam kepunyaan ALLAH...


semalam ada family day kat PD.. blue lagoon.. hari ni bangun tidur, tulang rasa macam nak patah.. nasib baik lah saya cuti seminggu.. menghabiskan annual leave yang tertunggak...

dah lama saya tak pergi mandi manda ni..jadi excited lebih jumpa laut.. seronok bangat... tapi laut semalam cepat nau surutnya...

muka waktu subuh..

actually, saya ni memang pecinta laut, air tejun dan sungai.. kalau dah dapat tu.. memang berendam sajo je..

test kamera...


sebenarnya tadi banyak benda nak di storykan.. lepas makan tetiba boleh blank pulok.. ngeee~~




1 ulasan:

Shawn Razaleigh berkata...

untunglah bercuti :)