4.10.11

tripple joy happiness~~

hai hai hai.. kembali bersiaran kite ye! lama tak update blog.. takde story yang boleh di share kan...

today (read: yesterday) i started new job with new working environment.. yeay! finally.. i got what i want..**alhamdulillah**

semalam my cousin tunang.. masa sekolah dulu..rapattt sangat dengan dia ni.. beza umur 2tahun je..so, memang kami agak rapat... buat keje baik ke.. separa baik ( ada ke separa baik??) ke, semua sama-sama...






mesti tempek pic sendiri jugak...
:)

bila dah sepupu yang lebih kurang umur bertunang.. maka soalan cepumas cepugangsa haruslah di tanyakan pada saya... iskk..iskk.. rimas mak... senang cite.. kalau ada siapa-siapa nak masuk meminang.. di persilakanlah... boleh macam tu?? ala.. dulu-dulu tu boleh je...

senyum menutup duka dihati..


siapa yang follow blog ni.. tinggalkanlah link.. nak letak kat sebelah ni...

3 ulasan:

budak penjara berkata...

wahh..inai bercorak2 er skang..huhu

BABYBOO berkata...

hehehehhe tunang pun pkai inai? eh cik rama2 cepat2 la jejak langkah! :)

Are-Gya berkata...

lain muka dia make up =)