18.11.11

Dari si tembam yang comei!

salam hari jumaat~~~

kejap je dah jumaat... best kan? esok dah cuti balik.. saya baru recover dari demam.. 2days MC.. tapi duk umah lama-lama bosan.. sekrang ni cuti weekend memang saya rasa bosan yang amat.. nak cari kerja part time lah untuk weekend.. isi masa terluang...


hari ni bosan kat ofis sebab ramai yang amik cuti.. yelah nak habiskan annual leave.. company saya tak bagi carry forward.. kalau tak amek burn macam tu je.. rugi lah kan??? cuti saya masih berbaki 3 hari.. :) next month lah clearkan...

nak bebel apa lagi ye?? takde apa dah kot...

senyum selalu... sedekah paling murah di hari jumaat yang mulia!


si tembam.. tapi comei kan!

5 ulasan:

mEiZ SHA berkata...

:)

$$ berkata...

ehh..kita ada 2 hari jerr lg. carry 5 la thn dpn. huhuuu

jeBateja berkata...

pulak....time2 cuti hang buat puding lah...pas tu sedekah kat cek...ahakz

Norlida Ramli berkata...

salam hari isnin yg ceria..hehehehhee

susulemakmanis berkata...

comei2..temabam yg comei!hehe