14.11.11

monday is today!

Hari isnin semua majoriti kata Monday blues kan?? Tapi saya tak.. sebab cuti sabtu ahad memang saya duduk rumah semata-mata.. jarang keluar melainkan hal penting je… hang out dengan kawan pun dah kurang..kurang bersosial dah sekarang ni.. malas pun iya jugak..


So, bila tiba isnin memang bersemangat nak pergi kerja.. kerja pulak bila hari isnin memang melambak-lambak..tak menang tangan nak handle.. bila dah terlampau banyak pon.. tak tahu nak buat mana satu..sebab semua kena siapkan..


Khamis ni ada annual dinner company.. tema “funky eye wear”.. baju memang tak beli lah.. pakai je apa ada.. dah tengah bulan ni kan.. sebab announcement lambat keluar.. just beli barang untuk mata je..





antara contoh-contoh yang jumpa :-

jumpa dalam internet.. bukan kat kedai... tu yang payahnya tu! **sighh**


5 ulasan:

Amoi MiyaSya berkata...

cari kat gift shop . mesti jumpa :)

KizZ berkata...

Hihi..kat mall pun besenya ada kan gift shop..cuba cari kat mall2 berdekatan..

ainasuhana berkata...

dekat the curve or sunway banyak rase nye.. kawan aku penah beli

butterfly berkata...

dah beli... eheheh...=]

thank u all..

cik nur berkata...

hurm wow pakai eyelashes la cantik :)