8.11.11

Layan perasaan.

Lately ni mood nak berblogging tu dah takde.. suam-suam kuku gitu.. tapi blogwalking I loiiike… hehehe:D ada yang tinggal jejak ada yang takde.. lagi pon otak macam dah beku pulak..tak tahu nak cerita apa..

Tapi alhamdulillah, sebab dapat BE dari nuffnang! Syukur… tak sangka sebab dah lama tak dapat..lagi pon dah kurang update kat sini.. saya lagi suka melayan perasaan kat tumblr.. ehehe… syiokk..

Suka luahkan perasaan melalui gambar.. konon ada maksud tersurat dan tersirat lah..hanya orang yang tertentu je boleh memahami… <boleh muntah sekarang!>

Sekarang dah pandai ber tweet tweet.. masih merangkak lagilah..ececece.. konon lah..



Kat twitter lagi best.. sebab dapat luahkan perasaan terpendam.. terpendam lah sangat.. lagi pon kalau update status selalu kat FB macam orang tak betul je.. baik tweet tweet.. saya tak kisah pon kalau orang tak follow.. janji dapat melepaskan perasaan..


3 ulasan:

~AmyLiana86~ berkata...

amy ada gak akaun tweettweet tp xtau guna..heheh

butterfly berkata...

ni pun baru belajar...

mEiZ SHA berkata...

x bleh ek?
bg email hajar akak add kat FB..:)