9.11.11

Tips mimpi indah.

Pernah tak korang mimpi yang sama.. macam, tahun lepas atau bulan lepas dah mimpi.. then, semalam mimpi lagi..? saya selalu macam tu.. then kadang-kadang cakap kat diri sendiri “eh, ni dah pernah mimpi..” heheheJ cakap time mimpi tu taw..

Bosan je mimpi yang sama.. hehehe.. mesti korang cakap saya tak betul.. memang lah mimpi tu tak boleh dipilih.. tapi kalau boleh nak mimpi yang best-best jer…



Tips dapat mimpi yang indah.

è sebelum tidur berangan dulu.. berangan sampai tak ingat dunia, then baru tidur… confirm dapat mimpi yang best..

sebab mana ada orang berangan kisah sedih… mestilah berangan kisah yang best je kan?

Korang jangan over pulak.. karang basah tilam tu.. miahahah=]
kata orang jawa ngompol… paham ke tidak??


2 ulasan:

KizZ berkata...

Hahakz tadi Kiz tido but sebelum tertido macam terfikir eh aku ni tido magrib2 ni mesti mimpi bukan2,tengah duk pikir bukan-bukan tertido...AHAH!Memang mimpi bukan2 la yang Kiz dapat...seram gak..

butterfly berkata...

tido maghrib memang lah...

tido lepas asar dan tido waktu maghrib..memang tak elok kaat orang...;p