29.12.11

entri terakhir 2011.

lama tak menulis disini.. takde ilham nak menulis.. mood pun ntah kemana..tak tahu kenapa.. kerja pun menggunung, jadi kekurangan masa untuk memerah idea..hari ni hari last saya bekerja bagi tahun 2011.. esok cuti..patutnya hari ni pun cuti tapi disebabkan kerja yang tak setel lagi saya kena jugak datang ofis untuk menyiapkan saki baki kerja 2011..

Alhamdulillah, sepanjang tahun ni banyak pengajaran dan pengalaman yang saya dapat.. dan ia berguna untuk saya meneruskan hidup ini dengan lebih baik lagi..

Tahun ni saya dapat kerja yang lebih baik dengan suasana kerja yang bagus.. Majikan juga tak banyak karenah.. sporting dan sempoi.. saya bersyukur sangat-sangat..

Blog saya makin kurang update.. but I will update benda yang saya rasakan perlu je.. atau apa-apa sahaja dan bila-bila yang saya suka.. because blog ni sebahagian dari hidup saya jugak.. pada mulanya saya nak delete dah blog ni.. tak mahu terjebak lagi dah.. tapi saya tak boleh.. even saya tak update blog saya, tapi saya still lagi baca blog orang lain.. jadi, blog tu dah macam satu keperluan bagi saya..

Untuk hidup saya, banyak berlaku perubahan walaupun perubahan itu kecil..tapi saya tetap merasakannya.. saya berharap saya terus berubah menjadi seorang yang lebih positif.. tapi tu lah, badan pun makin berubah..huhuhu... makin bambam..


without makeup..
natural face!



dengan makeup..:)
sedikit warna warni..
hihihi~~

ramai yang geram dengan pipi saya yang bagai di botox kan tu..
tapi saya geram dengan badan saya yang macam tong ni...:(

sebulan turun sekilo je sekarang ni.. tu bulan lepas.. bulan ni tak tahulah turun atau tak..


5 ulasan:

Cikpuan rara berkata...

heehhehe x makeup cantek.makeup lagik cantek.

♥AienNajwa♥ berkata...

makeup & xmakeup..2'2 cantik ! =)

miss inna berkata...

bdan besar pun chubby juga..^^

ishiko berkata...

turun le jugak sekilo..
saya xturun turun pun -.-'

nabilah_2908 berkata...

alhamdulillah...dapat tukar kerja baru.. :)

sy pun rasa macam nak tukar...tp syg lak pulak dgn tempat kerja kat sini..huhu.. :)