22.12.11

siapa yang tak nak kahwin?? semua nak!

Assalammualaikum...^_^

Sejukk betul pagi-pagi kat ofis ni... ramai yang dah cuti for holiday...sunyi je rasanya.. semalam dan hari ni asyik blogwalking je.. asyik jumpa blog B2B dan yang newly bride.. ramai yang sebaya atau muda setahun atau tua setahun dari saya... Ya Allah, mudahnya orang jumpa jodoh...


sekarang ni dah jadi trend muda-muda kawen... alhamdulillah.. muda-muda dah ada keluarga... kawan-kawan saya puan dah ramai yang kawen dan bertunang... seronok sangat tengok mereka ni...


ni kawan sekolah rendah dan menengah saya..

liza.. dengan baby Rayyan..
comel sangat anak dia ni...
dah besar mesti hensem...




Baru lepas bersalin ni...

Syaza dengan baby Echa..
full name baby ni tak ingat..
tapi nama singkatan Echa..




macam dukung adik je!



liza mummy hot...


one happy family!


memang tengok orang dah ada keluarga, saya pun nak jugak! teringin nak rasa semua yang mereka alami.. siapa tak nak kahwin oooiii... kihkihkih:) tapi, masa saya belum sampai lagi.. biasalah ada cepat ada lambatkan.. kahwin muda ni untung sebab nanti dah pencen anak dah habis belajar..dah kerja kan?? saya tak suka orang cakap lambat jodoh.. cakap masanya belum sampai.. kang ramai duk cakap lambat terus lambat.. percakapan tu kan satu doa!

Rasanya bila anak-anak saya baru sekolah, mereka dah jemput saya ke kenduri kahwin anak mereka..  advance nau saya fikir ni...^_^"

4 ulasan:

~AmyLiana86~ berkata...

jodoh tu ada cuma cepat atau lambat jer..hehe..sama la kita kawn2 ramai yg dah de anak besa dah..kadang2 jelez gak tp tuhan tau masa yg terbaik tuk kita... =)

butterfly berkata...

betul..sokong..:)

ainasuhana berkata...

alah.. jangan gopoh2. mungkin jodoh ko lambat lagi.

♥CIK SHA♥ berkata...

erk? terasa syahdu nye..tahun depan umo dah nak masuk 28..tapi belum kawen lagi..uhuk!

mungkin seru nye belum smpai..insyaAllah..pasti ade..jgn putus berdoa pada Allah..^_^