8.12.11

Kurus dengan bersemangatnya~~

Minggu ni busy sangat sangat... tak tahu lah apa yang buatkan saya jadi busy.. asal masuk ofis je, tengok meja dah berselreak.. bertimbun kerja yang di beri.. need to settle by this week.. so, balik rumah terus terasa kepenatan yang maksima.. penat-penat pon sempat pergi tengok movie.. hehehe=] movie Twilight.. ketinggalan betul kan? baru nak tengok padahal cite tu dah lama dah kan kat cinema.. ni pun sebab kawan yang ajak.. saya layankan je...



semangat nak krismas...
cutiii~~~

sekarang ni saya dah jarang makan malam.. banyakkan minum air kosong dan jugak hanya makan nasi tiap kali lunch.. sudah mula bersarapan pagi..semuanya gara-gara nak reduce berat badan yang dah terberat sangat ni.. sedih..): tengok je lah pic tu..

saya kurangkan jugak minum ais.. hanya waktu lunch je saya minum ais.. yang lain air biasa je.. rasa yang sengal-sengal urat dah hilang.. berat badan?? belum berkurang lagi.. menanti dengan sabar ni.. cuma saya ni takde buat exercise, hanya exercise turun naik tangga ofis ni je lah.. nak suruh jogging?? uhhh... malass~~~ banyak vitamin M dalam badan ni...


saya taklah obses sangat nak kurus.. cuma nak kurangkan sikit je "kg" saya ni... hopefully dapat lah.. bagi masa 3months kat diri sendiri.. chaiyokkkk~~~~


see how fat I am?
sooo sad....
:(


3 ulasan:

sarah mohamad berkata...

Kannn? Pergi situ sini ada pokok krismas HEHEH

LydSunshine berkata...

Caiyok2! Selamat kurus.

ellenyna berkata...

ye lah, u da a bit chubby ! p jogging. ;)