19.1.12

sampul merah berisi...

Tak sabarnye nak tunggu esok.. dapat gaji wey!! Lepas tu, this weekend kan dapat cuti panjang.. isnin dan selasa cuti.. yezzzaaa~~!

Disebabkan head department iaitu bos saya menyambut Chinese New Year, makanya, saya dapat sampul merah.. hihihi:p alhamdulillah.. rezeki… isi nya cukup lah buat untuk buat belanja selama seminggu… J

Teruja kot masa dapat ni...



See.. belakang siap ade wishes lagi..
Korang boleh faham taka pa my bos tulis??
Best romance luck tuhh.. hahaha=]
Saya senyum je masa baca wishes ni…



Thanks ma’am...
Saya suka tengok cara bos saya ni dressing..
And she looks very young…
tengok ketembaman saya..:(


Sekarang ni masih menunggu lagi sampul merah dari head department yang lain...kot-kot lah ada lagi yang murah hati nak bagi..


Orang yang belum kahwin je ye yang boleh dapat angpau! Yang dah kahwin duk diam2.. kihkihkih..





7 ulasan:

LydSunshine berkata...

Manyak syiok wooo dapat itu sampul merah. Sweetnya dpt message gitu drpd boss.

Dila azie berkata...

Haha , untung nyee jadi anak dara dapat angpau . Hee . (:

butterfly berkata...

LydSunshine: mmg suprise bos tulis wishes mcm tuh...

butterfly berkata...

Dila azie : ada yang untung ada yang rugi laa... hehehe... lebih untung jadi wife org kot..:P

LiNda berkata...

bestnye dapat angpau...linda still menunggu, xde sape pun nak bagi lagi ni..:)

Miss Naoko berkata...

follow my blog.. :)

jeBateja berkata...

wehhh...hang tak kongsi dgn den ke....ahakz....kita kan kawan...ahakz