18.1.12

bulan ni bulan shopping kan. . . .

Assalammualaikum semua…


Ramai ke dah dapat bonus?? Jelesss i.. saya tak tahulah status saya dapat bonus ke tak.. sedihhh… hopefully dapatlah.. walau tak banyak, sikit pun jadilah.. buat lepas beli baju dan kasut.. hahaha=] nak jugak shopping... geram tengok perkataan sale tu merata-rata tempat.. diskaun-diskaun tu lagi... aiyoooo~~

now everywhere is sale!



Bulan ni gaji keluar awal.. hopefully dapat berbelanja seperti yang di bajetkan.. bukan seperti nafsu inginkan..

Semalam saya pergi jalan-jalan kat klang.. ala, kat bandar klang tu kan macam-macam kedai ada, tu pon if korang tahu lah klang tu kat mana.. nak g jusco bukit tinggi tak sanggup.. bukan tak sanggup apa.. tak sanggup dengan godaan.. hehehe=] padahal jusco bukit tinggi tu dah dekat dengan rumah saya...

 ni shaw centerpoint..
betul-betul kat tengah bandar klang...
dalam ni mostly ramai indon je..


Pusing-pusing semalam dapat lah beli sepasang kasut..walau duit tinggal nyawa-nyawa ikan, tetap jugak nak beli kasut ni.. 70% diskaun okeh.. rembat lah satu.. dahlah kaki saya ni size die limited.. tu yang dah alang-alang pegang, duk try…arghhh.. beli jelah… kaki saya size 4.. that’s why kalau jumpa berkenan dan mampu di beli terus je amik.. kebetulan kasut sedia ada sekarang ni dah nazak.. kira ikut keperluan lah kan? Bukan ikut kehendak.. ada bezakan… ayat sedapkan hati ni…

harga asal RM60.. after discount RM20.00 :)
i like...takde tumit.. senang nak bergerak..
tak kisahlah korang nak cakap saya ni cheapskate ke..
yang penting i'm happy...
kasut pun nak tunjuk kat orang.. hahaha:)

 
 pssst.. parkson sekarang tengah ada sale gila-gila... mata pon berpinar-pinar tengok... jom lah terjah ramai2...:)





7 ulasan:

dila.azie berkata...

Sale sebab CNY ! (:

alinac lover berkata...

ALAA nk p bli jgk lahh

IntaNBerliaN berkata...

kasut tu cantik sgtlah!! suka..hihi murah... seronok shopping bila ada sale..hihii

My Little Diary berkata...

dah lama x jln2 kat bandar klg...
:D

misyamissyou berkata...

haha shopping sementara ade duit! :D

Belog Sambal Belacan berkata...

cm knl jer gmbr pasaraya d atas tu..tp skrg da tkr warna kn:)

Tasha berkata...

saiz 4?comelnyer kaki..hehe