28.2.12

HAYAKI - jom kita makan..^^

Dekat kawasan ofis ni banyak sangat kedai makan yang best-best.. mana lah tak membesar dengan jayanya..kan?? hari ni nak cerita pasal restoran ni..


sumber google


yang ni kawan order..
nasi goreng hayaki kalau tak silap...



jeng...jeng...
ni saya punya...





nasi ayam kukus hayaki..


mintak maaf, handset murah memang gambar tak terang...



i like this sambal..
tangkap leleh...
siap mintak lebih lagi walaupon hidung dah berair, lidah dah terbakar..


drinks dia pon boleh tahanlah..


nasi kat sini memang dia bagi banyak.. boleh share dua orang.. ayam pon besar gabak.. saya siap tapau ayam lebih tu bawak balik.. rasa dia tak terlalu sedap.. tapi kategori sedap jugak lah...**ayat macam kap lam ya nga** hahaha:) but tak menyesalah anda mencubanya... harga masih boleh diterima pakai lagi... kalau datang waktu lunch, sila gagahkan diri untuk beratur..


hayaki ni kat damansara uptown.. sila google ye..:)


 


7 ulasan:

sarah mohamad berkata...

Selalu je pergi makan dekat hayaki kota bharu punya. Makanan not bad lah =P

miszgarfien berkata...

Pernah makan kat hayaki tp branch yg kat kelantan...nasi dia mmg banyak...x terhabis

Rtp Farra Arisha berkata...

yummylicious <3

butterfly berkata...

sarah mohamad: makanan die ok laa.. kan...


ein : mmg leh share makan nasi die ni...


Rtp Farra Arisha : sedap..:)

asna cute berkata...

Sebelah umah asna pun ada hehe. Tp jarang mkn cz rasa mhal hehe

nabilah_2908 berkata...

aduh silap time la dtg blog ni...

bertambah lapar tgk nasi yg super banyak ni..huhu.. :)

tiefazatie berkata...

nampak sedap je nie..hehe
tp jauh la..hehe