1.3.12

Reset password Maybank kena tanya ex-bf/gf korang dulu.

Assalammualaikum…J

Pagi ni nak bukak maybank2u.. sekali lupa apa password so, kena reset again password.. bila sampai security question… hahaha.. sila lihat pic di bawah yea…




sila clik untuk pembesaran

 
Why nak tanya nama first gf/bf?? Sebabnya, semua orang mesti ingat nama first love diaorg kan??? Even kalau lepas korang putus, ada bf/gf baru, korang still ingat-ingat lagi kat dia kan??? Tapi kalau pengalaman bercinta dengan first love tu memang menyakitkan..mungkinlah korang boleh lupakan dia..

macam mana pulak kalau yang lupa who is a real fisrt bf/gf yea? ade ke kes macam ni??? mesti ada punyalah..




3 ulasan:

Tantariblue berkata...

cobaan...cobaan... ishh~~ psiko gak soalan sukuriti maybak2u ni... hak3...

Tanpa Nama berkata...

salam, nak tnya... mcm mane eh nk reset password?? pergi terus kat atm ke?? pastu online, click first time login?

butterfly berkata...

reset password kena call center maybank..
nanti die resetkan...