8.2.12

Sok Sek Sok Sek.....

Assalammualaikum..

Selamat pagi semua... hari ni dah start keje balik selepas 4 hari cuti.. lama kan kita cuti.. after this takde dah public holiday gabung-gabung macam ni.. bulan 5 labor day.. but I plan to take annual leave in March.. tengok lah dulu nak amik ke tak.. tak berapa nak confirm lagi..

Cuti saya 2hari telah di penuhi dengan baring atas tilam.. saya kena selsema dan serangan demam.. nikmat kesihatan tu, bila di tarik.. sengsaranya lah.. Ya Allah, bersyukur atas apa yang telah Kau berikan..

Sebenarnya takde apa yang di update kat sini.. tapi gian nak menulis di sini.. even takde orang baca.. but I dont care.. this is my blog not yours..

Kita tak perlu kenang pada kenangan lalu sebab ia akan membunuh perasaan kita.. tapi kita perlu kenang kenangan lalu jika ia boleh menjadikan diri kita lebih baik dari semalam..



sumber google

6 ulasan:

NzA berkata...

salam..Kunjung balas...take care..moga cpt sembuh ye dik...

e4ezzati berkata...

selamat sambung kerja :)

SyAfaWaNi ♥‿♥ berkata...

kenangan lalu sebagai pengajaran..kann..huhu

..safwani.. berkata...

thank you sudi singgah blog saya ;)

ehh, selamat bekerja ;D

xila riston berkata...

jom kerja besungguh hui~

aimie berkata...

Selamat bekerja ehe :p

http://dalilamimi-mimiepotpet.blogspot.com/