21.3.12

Not in Mood

sumber : google

Hari ni takde mood sangat-sangat.. pagi-pagi lagi mood dah hilang.. entah kenapa pon tak tahulah.. memang rasa tak nak kerja je hari ni.. tapi terpaksalah jugakkan kerja.. bukannya saya kerja company sendiri..
Sometimes fikir, penat sangat.. tapi apa yang saya penatkan?? Huhh.. kerja mana tak penatkan.. orang yang tak kerja pun penat taw.. penat tak buat apa-apa.. selagi ada kerja untuk di buat.. kenalah bersyukur..
Typical of being a human: takkan tahu bersyukur nikmat yang diberikan jika tiada ujian atau dugaan yang mendatang…
Kalau dah melalui ujian atau dugaan baru tahu kan.. hidup ni kena selalu bersyukur.. nikmat ALLAH tu terlampau banyak sangat…Cuma kadang-kadang kita tak menyedarinya.. dan manusia mana pernah cukup kan.. kehendak tu banyak sangat… lagi-lagi zaman sekarang ni… banyak kehendak yang nak di penuhi…
Kalau lah boleh terbang di awan yang biru… menjerit sekuat hati…


sumber: google



1 ulasan:

Salmia berkata...

smile always dear! :)