16.3.12

cerita kosong hari jumaat

Assalammualaikum…
Yayy..! finally jumaat tiba juga.. hehehe.. tapi mode cuti dah ter’on’.. macam mana tu? Memang feeling malas nak kerja dah ni.. ehee..

Ingat lagi waktu study dulu, time dapat time table, mesti tengok hari isnin dan jumaat.. isnin tengok class start pukul berapa… hari jumaat pulak tengok class habis pukul berapa.. kalau dapat class jumaat petang.. mesti nak cari waktu yang sesuai untuk di tukar.. hahaha.. mesti! Gara-gara sebab nak balik rumah awal.. and one more thing, kalau class jumaat petang memang tak dapat nak focus.. serious..! kepala otak dah ingat rumah je.. tak pun, fikir esok nak pergi mana.. biasalah, student kan banyak duit.. bukanlah banyak tapi sebab masa student takde tanggungan kan.. so kalau awal-awal sem tu, time assignment tak dapat lagi.. haa.. berjoli sakan lah.. dah nak akhir-akhir sem kena jimat sikit.. sebab duit nak bayar print assignment…

Sekarang ni, dapat gaji awal bulan je macam-macam dah nak kena tolak.. kan.. baru dapat gaji hari ni, esok tengok dah tinggal suku je.. apa pon nak buat macam mana kan..kalau tak berhutang nanti tak berharta pula kan..



Mumbling on Friday.. hehehe…;p

4 ulasan:

$$ berkata...

setuju sgt yang, org2 mcm kita ni klu x berhutang manakan nk berharta.

butterfly berkata...

kan.. kita kena kumpul sikit-sikit je kak..

nak beli seklaigus.. memang x mampu laa..

jeBateja berkata...

waka...waka... tu yang rasanya nak balik zaman2 belaja erk...serba serbi di tanggung...ahakz

Liza Razak berkata...

betul tuh..bila bekerja seronok awal bulan je..lps tuh terpaksa byr hutang sna sini..huhu