7.6.12

Kawan-kawan sekalian. Thanks!

Assalammualaikum…

Sudah sampai hari Khamis yawww! Yippie! Minggu ni banyak vitamin “M” (read:malas) dalam badan.. adoi.. sampai susah nak pergi kerja..huhuhu.. tapi saya tak pernah ponteng kerja lagi ye!
Sepanjang bulan 5 dan 6 ni kan banyak majlis perkahwinan berlangsung.. dan saya rasa happy sebab dapat pergi kesemua majlis-majlis yang dijemput.. dan…. Rasa happy sangat-sangat sebab dapat jumpa kawan lama.. now I realized I got so many friends.. dan mereka adalah terbaik!
Saya ingatkan saya tak ramai kawan.. bila jumpa mereka-mereka semua.. wow!! Cakap dalam hati, ramainya kawan aku..

Friends; if u read this. I’m happy to have u guys in my life. All of u are special to me. Thanks to be my friends. Kalau nak sebut nama sorang-sorang memang panjang menjela lah entri ni.. so, I dedicated all this to of you.
Nick Ereyz, we friends from 2006 until now. Dia salah seorang yang masuk dalam list bff saya.


Ajai, ni kawan lama since lepas SPM. Dulu sama-sama kerja McD. Baru jumpa balik. Seorang yang suka buat lawak but yet he’s a serious guy.


Syaza, kaki shopping minah ni.. masa keje McD dulu.. dpaat gaji hari ni, esok dah tinggal puluh-puluh.. perghh.. memang shopping tak beringat.. sekarang dah ada anak, kenalah tinggalkan habit shopping tu. dia sebaya dengan saya dan dia sudah ada anak.. T_T


Dalam ramai kawan-kawan aku, aina ni boleh dikatakan tahu everything about me. Dan kami punya pandangan yang hamper sama.


Liya, kawan dari tadika until now.



Fyza, kawan dari secondary until now.

2 ulasan:

sarah mohamad berkata...

Saya takde punnnn :(

dhiera berkata...

ramai yg tak sedar dia punye ramai kawan~ bukan hajar orang pertama kite dengar..