28.6.12

Natural makeup ke pejabat.

Hasil makeup saya harini...


nampak soft sangat lah pulak..



 

tetiba takleh nak upload pic lain... adesss.... rasa nak hentak je pc ni....

steps makeup dari saya...:

  1. gel refreshing from Za (color pink)
  2. bb krim Alaisyah
  3. foundation Mustika Ratu
  4. bedak compact BB Magic Silky Girl
  5. blusher silky girl
  6. eyeshadow warna coklat gelap dan warna hijau cair 
  7. lipstick dari Avon
  8. eyeliner Silky Girl

nanti bila boleh upload.. saya upload erk pic yang lain... nak cerita panjang terus terbantut ....!

9 ulasan:

Lyaa Suriany berkata...

cayok
lya jrg pkai eyeshadow.
sbb pmls.haha

Rara Nasiha berkata...

I jarang makeup. tapi sekali dah makeup, over terus. hihi

LydSunshine berkata...

3 lapis ke mula2 bb cream pastu foundation then bb cream lagi? Erm... Akak ingatkan kalau dah pakai BB cream, dah takyah pakai foundation.

Cik Siti Hajar berkata...

Lyaa Suriany : kite pon slalu malas.. slalu pakai bedak je.. ntah hape pasal ntah hari ni...

Cik Siti Hajar berkata...

Rara Nasiha : u dah cantiklah syg...tak makeup pon xpe..

Cik Siti Hajar berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
Cik Siti Hajar berkata...

LydSunshine : pakai bb krim, foundation.. BB magic tu bedak compact kak...

..safwani.. berkata...

rajinnya makeup and cantik :) kita malas sgt nak makeup2 ni. hihi

sarah mohamad berkata...

Cantikkk. pakai eyeshadow coklat tapi nampak mcm ke arah pepel sikit. hiksss