26.6.12

pakaian melambangkan kegemukkan...


jenis pakaian yang kita pakai boleh membuatkan kita nampak gemuk... tadi masa nak pergi lunch, ada sekumpulan tahan saya untuk dengar apa mereka jual..selalu saya dapat lepaskan diri, but not today.. you know what, mereka tawarkan pada saya slimming body to reduce fat... danggg!! am i to fat today?? cisss...! dahlah baru nak pergi makan, dengar pulak explaination yang ntah hape-hape tu... tapi tak membantut kan selera makan saya... haishhh.. kang tak makan memang kebulur laa.. dahlah last makan waktu lunch...





i love this shawl till max..!



i'm already reduce 5kg without going to slimming center!

kenapa pipi nampak macam pau?? T_T"

6 ulasan:

RealNS berkata...

ala , yg jual produk2 tu , ayat2 dorg nak lariskan produk je

Aishah Jahirah berkata...

banyak tu 5kg...slimming centre pun sama je kena disiplin makan jugak.bek diet sendiri.

Cik Siti Hajar berkata...

RealNS: betul.. takpe.. kite layankan je...

Cik Siti Hajar berkata...

Aishah Jahirah: mmg byk lah 5kg.. but take time dear... bkn result sebulan terus..

LubLy berkata...

dear chaiyok2!

Cik Siti Hajar berkata...

thanks...:)