4.7.12

Makeup ikut pilihan hari...

pagi tadi dengar hotfm.. isu pasal wanita bermakeup.. hari Isnin mood makeup tinggi, dan akan menurun tapi bila tiba hari Jumaat mood makeup tinggi balik.. hahaha... ada erk kajian macam tu?? macam mana lah diaorang buat kajian macam tu???

kalau saya hari isnin memang agak malas nak makeup bagai ni.. kalau ahad tu cukup tidur dan lena.. Isnin saya kana makeup lah.. memang akan menurun, dan bila tiba hari jumaat..saya tak pakai makeup langsung.. orang kata natural beauty tu lagi cantik.. time camnilah nak guna natural beauty, padahal malas..

kalau saya pakai baju yang saya minat, memang saya akan makeup.. tapi selalu saya makeup takdelah lama mana.. paling koman pon 15 minit je rasanya.. ala, ke ofis je pon, lainlah ke event ke ade majlis ke.. kalau makeup gaya macam pengantin tapi nak ke ofis.. alahai.. sangat tak kena okey!





ni muka harini...

tak faham kenapa anak mata jadi macam tu..



ni time nak g tengok movie...

less is more bak kata mat salleh..







3 ulasan:

ct cheery berkata...

sama la kita..aku pun make up ikut mood jugak..sometime tiru make up artis,sampaikan member call aku retis...oh hai,salam kenal cik ct hajar

Cik Siti Hajar berkata...

ct cheery : tiru makeup artis?? terer nye... =]

Cik Rongoks berkata...

cantik :))
tp ika tak suka mekap.hikhik