5.7.12

ramai perempuan menangis tengok video pernikahan Irma Hasmie

Mesti ramai dah tengok kan video pre-wedding dan pernikahan Irma Hasmie. Ya Allah, mengalir air mata saya tengok video tersebut.. kenapa sweet sangat wehh?? macam dalam novel dah cerita cinta mereka ni...

wedding yang istimewa sebab pengantin perempuan bertudung labuh dan juga memakai dress yang menutup aurat...


yang ni video pre wedding..

jumpa kat Mekah tapi takde kata-kata perkenalan...
balik Malaysia, mak ayah terus datang risik..

sweet kan?

jalan cerita dah macam novel ataupun filem..
but this is real one.






"Aku terima nikahnya........"

itulah yang setiap perempuan single nak dengar.... masa dengar tu.. jantung saya macam nak luruh..sebak sangat...ececehhh.. macam saya pulak pengantin kan? tapi tu yang saya rasa...

Indahnya perkahwinan mereka.. 

Sama cantik sama hensem....



:)




sekarang mood berangan on...huhuhu

3 ulasan:

nik rosmawati berkata...

indahkan perkahwinan mereka.cinta selepas kwen la ni.hehe

xila riston berkata...

so sweeeetttttt harap dia bahagia~ jodoh yg indah~

biela bell berkata...

just baca cerita pertemuan diorang dan akhirnya bernikah pun dah terharu..huuu