2.7.12

sabtu yang best dan seronok!

Assalammualaikum…
Sabtu lepas ada undangan dari Asna.. small birthday party for her son, Adi Haikal..memang dari memula dapat invitation kat fb dah nekad nak pergi kalau takde apa-apa hal.. Alhamdulillah, I manage to attend her invitation.. seronok okey! Actually sebab nak jenjalan..lama sangat rasa tak pergi jalan-jalan..so, inilah peluangnya…


gemuk oitt..!!


Rumah Asna kat Setapak rasanya.. dan the best thing I didn’t know where is it. Hahaha.. main ikut signboard yang Asna bagi je..hahhaha… sebelum tu pergi jemput Aina dulu.. memang dah janji dengan dia.. ajak die teman.. segan nak pergi sensorang… rumah Aina kat Setiawangsa.. rumah Aina saya dah pernah pergi, tapi waktu malam..so, memang tak berapa nak ingat jalan.. dari klang lalu federal highway dan ikut je signboard tu…

she's sweet and nice.!

The best part is, Aina siap print kot google map.. arah jalan ke rumah Asna.. well done kan?? Hahhaha… harapkan saya?? Sesat laa jawapnye.. Sampai rumah Asna dalam pukul 4 ke?? Erkk? Lupa pulak.. tapi memang dekat lah dengan rumah Aina.. sampai-sampai je, Asna jemput makan.. dengan peringatan 4 kali round okey... hahaha...  deco kat rumah Asna simple sangat.. and i love it! serius, dah ter"berangan" if ada rumah sendiri nak buat macam ni...

roti jala my fav with mihun is mine.. nasi minyak pilihan Aina...


see..makan lagi... tak tahu malu kan???




with tuan rumah...=]




banyak pilihan makanan..jadi rabang mata.. kebetulan sebelum keluar rumah dah makan.. jadi dapatlah mengawal nafsu buas saya... =] tapi serius, red velvet memang sedap.. lain dari yang lain... before this saya memnag tak suke dengan red velvet..rasa die tak dapat diterima tekak.. lepas makan kek red velvet kat rumah Asna, terus jatuh cinta!!! pic Haikal semua tak menjadi.. gegar dan blurrrr! thanks Asna for inviting me! really appreciate!




iklan popcorn MBO sat...

rumah Asna dekat dengan Kl Festive City.. so, ape lagi.. jom jom terjah.. dah alang-alang keluar kan.. tengok Madagascar.. seronok gile movie tu.. lepas ni rasa nak tengok 3D punya pulak.. after that, lepak-lepak and sampai rumah lagi 10minit pukul 12malam...

To Aina, thanks girl for your time! next time kita keluar lagi ye....=]





2 ulasan:

Cik Rongoks berkata...

roti jala :)) feveret ika tu ^^

asna cute berkata...

thank you for coming! amboiii siap g tgk wayang lagi ya. asna pun xpenah jejak lg wayang dorg hahaha =D