24.8.12

Raya 2012

Raya tahun ni saya sempat menunaikan solat sunat raya.. Alhamdulillah.. memang dari awal puasa lagi saya dah berazam nak menunaikannya.. sejujurnya, ini solat raya yang pertama sepanjang saya hidup.. harap tahun depan ada rezeki lagi nak pergi solat raya..
Tahun ni raya, tak banyak gambar..sekeping dua je.. sebab charger battery kamera hilang pulak! Misplace sebenarnya.. dah duk kemas umah sana sini.. lupa letak mana.. macam nak nagis pun ada.. tapi kena jugak tangkap gambar.. nak buat perbandingan tahun ke tahun.. hikhik:p
Raya pertama seperti biasa hanya di Klang sahaja.. dan raya ke dua di kL.. orang pulang ke kampung kami sekeluarga pulang ke bandar..
Tahun ni, jujurnya saya memaafkan setiap orang.. dan tiada apa-apa pun yang tersimpan dalam hati ni.. insya’allah hati saya akan tenang lepas ni..
Minggu ni mesti penuh dengan open house kan?? Siapa-siapa nak jemput meh habaq awal-awal.. ececehh… cam ado je orang nak ngajak…



pipi yang gebu.. ^_______^"

1 ulasan:

man berkata...

selamat hari raya..sila lah ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com