20.9.12

peristiwa malam tadi..

semalam masa drive balik jalan memang agak sesak dari biasa.. sesambil drive google resepi rojak tepung @ rojak mamak.. (jangan tiru aksi ini.. merbahaya!) so, dengan semangat yang tinggi, sampai rumah terus pergi kedai.. beli barang apa-apa yang patut.. time nak bayar tu baru teringat pasal ubi kentang bahan utama.. so, mintaklah ubi kentang dari pekerja kedai.. tapi dia boleh cakap dah habis... huwaaa..... masa tu memang menggelegak dah api kemarahan... rasa nak suh je die tutup kedai tu.. sebab barang yang senang nak dapat pun takde,..

naik kerumah dengan perasaan yang kuciwa dan hampa... sambil layan muka hensem Nazim Othman (Kau Yang Terindah), teringat gak kat rojak... iskk.. xleh jadi ni.. habis je cite tu.. dengan segera pakai tudung turun rumah drive pergi bandar klang... kat klang ada rojak famous "Rojak Klang Ghani" kat foodcourt berdepan dengan ShawCenter Point..





 hensem!!!

sumber google


yang peliknya..sambil drive tu saya menangis... hahhahaha... semat-mata demi rojak... kalah orang pregnant yang mengidam.. kan???

alhamdulillah, dapat jugak makan rojak malam tadi.....



sumber google...

3 ulasan:

lynndAmya berkata...

hehe, amboi dia punya mengidam tu siap sampai menangis, hihi :p hai, thanx sudi jengah blog sy :D

miszgarfien berkata...

lama x pekena rojak tu.....sedaaap.....pagi2 pekena lontong klang...waaahh...mmg terbaik

♥ MRS NON ♥ berkata...

Salam kenal.... ^__^

wah...siap nangissss2..
tu mengidam betul nak makan tu...
nice..




feel free to visit my new blog :)
http://mrsnon.blogspot.com/