2.10.12

Baby baru in the house!!!

minggu lepas makcik saya baru lahirkan baby.. dia bersalin secara c-zer.. dari starting dia pregnant we all rasa happy dan teruja.. almaklumlah, semua cousin-cousin yang lain dah besar.. lagi pun, saya kan takde anak buah.. adik-beradik saya semuanya excited tahap maksimum punya.. my parents too =]

saya ingat last week lepas balik kerja nak pergi lawat baby.. tapi bila fikir-fikir balik.. nanti sampai malam.. tak elok lah tengok baby malam-malam.. jadi ahad lepas saya pergi tengok..

masa kami duk teka-teki jantina baby.. sebulat suara kami cakap.. ni mesti baby lelaki.. sebab makcik saya kata masa scan tak nampak jantina apa..disebabkan anak-anak makcik saya semua perempuan.. sama macam adik-beradik saya.. jadi kami mahukan baby boy.. hehehe=]



NUR ZAHRA MARISSA




jari hanya mampu memegang begitu..
almaklumlah.. daku tak reti mendukung babu baru lahir...

apa pun, i love the smell of new born baby...

wangi kan????


besar sikit mesti geram dengan pipi gebuss dia tu...





5 ulasan:

Aishah Jahirah berkata...

tahniah dapat ahli keluarga baru...comel.

fatma syahidah berkata...

Perempuan jugak ye.....hehe..ape pun yg pnting dia sihat kn...seronoknye dpt bby...akk dh 2 tahun mnanti....

.::: Princess MOMOY :::. berkata...

wahhhh... tahniah tahniah
bestnya dapat cium bau baby

cik azLyzah⊙.☉ berkata...

Alahaiiiii...comei nyee^^

*hulurkan tangan Ringankan beban.http://azlyiejah.blogspot.com/2012/10/hulurkan-tangan-ringankan-beban.html

sarah mohamad berkata...

Hahah sama laaa, baru beberapa hari ni tak berani nak pegang sangat. tunggu a few months baru lah best bergomol. hehehe