15.10.12

I need your advice please. Thanks!



Tadi saya try google nama sendiri… and click kat images.. banyak juga keluar gambar-gambar saya.. daripada blog ni lah.. tapi tak kurang banyak jugak pic-pic dengan kisah silam (read: ex-boyfie)..

Sekarang ni tengah celaru.. sama ada nak delete entri-entri yang ada jiwang-jiwangan dengan dia atau tak.. saya pernah cakap tak nak delete sebab dia sebahagian sejarah hidup kan.. tapi, bila fikir balik.. saya kena jaga hati orang-orang yang berkaitan.. is it okay if I delete?

Rasanya better delete kan??? Banyak hati dan perasaan kena jaga..

Can someone give advice to me? I really need it! Thanks!

5 ulasan:

Tentang Kita berkata...

pada pendapat akak..better delete jer adik syg.....x mau la hal2 lps hantui adik nnt....

Aishah Jahirah berkata...

kalau rasa tu yg terbaik...:)

haslinda berkata...

delete je... tu semua kenangan. kenangan biar kekal di ingatan sahaja. :)

A.N.A berkata...

mcm saya...sy delete semua entry ttg sy ngn x tunang kt blog saya...semua tu dh jd sejarah yg harus dilupakan...(^___^)

A-Girl-Like-Me berkata...

U should delete it. I have experienced this before. It's really matters to someone although they didn't show it. It will lead to issue of trust in ur relationship later. Although we have no intention by remembering our past but other may get a different perception/assumption.